Hvad er neutrinoer?

Neutrinoer er bittesmå – og i dag videnskabeligt beviste – partikler, som penetrerer alt. De strømmer igennem os, millioner i sekundet. De er 2 % langsommere end lysets hastighed, og netop det indikerer, at de har en masse og bærer information. Den information, som neutrinostrømmen bar ved vores fødsel samt ved designets aktivering (som ligger tre måneder før vores fødsel), ser vi afbilledet i vores chart.

Da Ra Uru Hu fik i sit download af Stemmen i 1987, fik han af vide, at neutrinoer bærer information, som programmerer os ved fødslen (og tre måneder før, når Personlighedskrystallen tager plads i baby og designet dermed aktiveres). I 1998 validerede videnskaben teorien om, at neutrinoer bærer information. Indtil da var den gængse opfattelse, at de ingen masse havde.

Neutrinoer indprentes af information fra planeterne

Planeterne gennemstrømmes af neutrinoer og filtrerer denne gennemstrømning. Ved gennemstrømningen af planeterne får neutrinoerne et energetisk aftryk af planeterne. Dette energetiske aftryk bærer neutrinoerne videre til os, når de penetrerer os. Ca. 70 % af neutrinoerne kommer fra solen, 2-4 % kommer fra Jupiter, og resten fra andre stjerner i vores solsystem.

Vi vedbliver at påvirkes af neutrinoindstrømninger – særligt i vore udefinerede områder – og vores opgave er gennem Strategi og Autoritet at overstige denne påvirkning, så vi kan blive ved at være os selv, uanset hvad den “kosmiske vejrudsigt” bringer.

Vores følsomhed over for planeternes transitter afhænger af vores eget levede eksperiment og ikke-identifikation med sindet.

Vi er således alle et unikt filter af neutrinoindstrømningen. Vi har alle potentialet for at filtrere unikt og differentieret. Og netop dét er vores kærlige opgave: at være unikke, differentierede udgaver af os selv.

Aminosyrenes receptorer aktiveres af neutrinoindstrømningen

Human Design charten viser os bl. a. et kort over vore aminosyrer. Vore aminosyrer er udstyret med receptorer. Dér, hvor vi har aktiveringer i vores chart, har en planet filtreret neutrinoer, som aktiverer disse specifikke aminosyrer.

Vi har alle aminosyrerne i vores krop, men i følge Human Design er der altså specifikke aminosyrer, som via deres receptorer aktiveres af neutrinoindstrømningen.

Cellebiologen Bruce Lipton har bl.a. bevist, at celler i deres kerne ikke adskiller sig fra hinanden. Dét, som adskiller dem fra hinanden, er deres receptorer. Han mener, at dét, som afgør vores differentiering, er vores receptorer. Han går så vidt som at forklare med en metafor om, at vi alle er fjernsyn, som afspiller programmer - og dette program kommer “udefra” og modtages af vores receptorer.

I følge Human Design er dette “noget, som kommer udefra” altså neutrinoernes aktivering af - farvet af planeternes information- specifikke aminosyrer i vore kroppe.

Forrige
Forrige

Vores åbne Centre

Næste
Næste

Human Designs Profillinjer